Mariell Amelie: Selvportrættets Kunst

findinghome3-mariellamelieMariell Amelie: Selvportrættets Kunst

af Thomas Degner

Mariell Amelie er en ung norsk kunst-/modefotograf, hvis rødder stikker dybt i den norske muld. Amelie er født og opvokset i Andenes (Nordnorgen), hvorfra hun har hentet den bærende inspiration for sit fotografiske virke. 

Mariell Amelie har siden 2006 fordybet sig i selvportrættets kunst, hvilket har ført til en række inderlige og obskure portrætter, der tilsammen fungerer som basen i den unge fotografs portfolio. Gennem sine selvportrætter har Mariell leget sig frem til en fotografisk identitet, hvor hendes norske rødder med overbevisende overlegenhed formår at fusionerer med modeindustriens forventninger til det kommercielle modefotografi. Mariells billeder balancerer på grænsen mellem kunst- og modefotografi: Et ingenmandsland hvor en klar skælnen kan være så godt som umulig.

Mariell bor og arbejder i dag i London, men lader ofte det travle byliv afbryde af Andenes’ larmende stilhed og utæmmede natur, for igen at vende tilbage til London med ny inspiration og rødderne intakt.

Her er et lille udsnit af Mariells fotografier: alle taget fra hendes hjemmeside mariellamelie.com, hvor du kan finde resten af hendes smukke og indadvendte portfolio.

stampmag-mariell-amelie-03

allthatisleft-mariellamelie

webc_MG_0836

10nr16

09nr10

10nr17

stampmag-mariell-amelie-06

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s