Enghoff i Byen

SPOTTET I BYENS MYLDER

af Thomas Degner

Fotografisk Centers nyeste plakat, Tina Enghoff: Migrant Documents, er blevet spottet ude i det københavnske byrum. Ude blandt byens mange andre plakater, hvor tilbud om kunst og kultur slås om pladsen på Københavns strømbokse, containere, stakitter og plakatsøjler. Side om side med larmende plakater der skriger på opmærksomhed, lyser Enghoffs fotografi af en rødjakket migrant op i et vivar af punchlines, datoer og insisterende grafik. TE1

Tina Enghoff: Migrant Documents træder et skridt tilbage og inviterer ind til en tankevækkende og rørende udstilling på Fotografisk Center, hvor en af danmarks mest anerkendte kunstfotografer sætter migranten i fokus.

Hvordan ser København ud gennem turistens briller? Og gennem migrantens? Og hvad er forskellen på de to perspektiver? Tre måneder kunne man med Tina Enghoff fristes til at svare, for det er så lang tid, migranter har lov til at opholde sig legalt i Danmark. Herefter er de illegale.

Udstillingen kører indtil den 2. juni, så sæt kryds i kalenderen inden tiden stikker af.

EnghoffCph1TE2enghoff_forside_web_650

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s