Slip kreativiteten løs!

Hej alle

af Jesper Helbo

Jeg er i øjeblikket i gang med at færdiggøre et projekt (se billedet øverst), som skal ende med en udstilling. Her, sent i forløbet, er det gået op for mig hvor spændende/udviklende det er, at inkludere flere folk omkring mig i den kreative process. Jeg har f.eks en ven der er guitarist, som jeg har sat til at udvikle et soundtrack. Ikke at jeg er sikker på, at det skal bruges, men bare det at starte dialogen og lege med tanken har allerede udvidet projektets horisont. Det er fedt at opleve hvor meget kreativ energi der kan frigøres, når man bare lader ordene og tonerne flyde.

Efter denne oplevelse har jeg søgt efter anden inspiration hos venner og omgangskreds, som kan bidrage til det færdige resultat. Det er endt med at en ingeniør, produktudvikler og bygningskonstruktør nu hver i sær beskæftiger sig med elementer, som måske kan ende i udstillingen. Det er velkendt at kreativiteten ikke har begrænsninger, og det står nu tydeligt frem.

Samtidig med at man potentielt får åbent nogle ukendte døre, er det også motiverende at lukke de folk ind i ens univers, som ellers ikke ville søge derhen. Det kan jo tit bare være en lille åbning, som kan føre til et indholdsrigt møde og en nyere og større forståelse.

Så dette indlæg skal bare ses, som en opfordring til at give slip (det var det jeg gjorde) og slippe kreativiteten løs. Man ved aldrig hvad der kan ske, og er det ikke netop det som er meningen?

Nedenfor ses en inspirationsvideo for alle skabende sjæle:

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s