CPH:DOX – Dagens fotografiske film – Onsdag

Dagens fotografiske film – Onsdag

Stinus Duch Andersen

I dag vil jeg anbefale hele tre fotografiske film, som jeg synes at du skal tage ind at se i dag.

Den første jeg vil anbefale har jeg faktisk anbefalet før nemlig Ditte Haarløv Johnsen’s “Under den samme himmel”. Hvis man ikke har set den endnu, så er der hele to visninger i dag, og den er ikke at misse. “Under den samme himmel” er en utrolig smuk fortælling om håb og drømme, og om den pris som verdens flygtninge betaler for at leve med begge dele. En flygtningehistorie fra Afrika og igennem det meste af Europa

Filmen “Under den samme himmel” går både klokken 11.00 og 22.00 i Cinemateket (Køb biller her)

19149

Den anden film jeg synes du skal se i dag er filmen “Stop the Pounding Heart”, en billedsmuk field trip til ‘white trash’-land, fortalt i en hybrid imellem dokumentar og subtil iscenesættelse. Roberto Minervinis mesterligt fotograferede film skal ses på det store lærred og går i dag klokken 16.30 i Nordisk Film Palads (Køb billet her)

19653

Den sidste film du skal se i dag, er vinderen af guldløven dettes års venedig filmfestival Gianfranco Rosis “Sacro Gra”. Filmen skildre i elegante og barokke scenarier, den ringvej som omslutter Rom. Livets skæve gang i en verden udenfor, og et blik ind i de mennesker som lever der.

“Sacro Gra” går klokken 21.45 i Falconer Biografen (Køb billet her)

20977

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s