Stamer samler på relationer

Den 8. maj kl. 17-20 er der boglancering, reception og udstillingsåbning i forbindelse med Laura Stamers bog Refelcting Home. Det hele sker i Galleri Superobjekt, Borgergade 15 E i København, hvor udstillingen kan ses til 16. maj.

rh_027-2

Arkitekturfotograf Laura Stamers udstilling og fortælling om hjemligheden Reflecting Home udkommer nu i bogformat. Stamer forløser gennem polaroidfotos en følelse af hjemlighed, der for hende er signifikant, idet billederne fortæller en historie om liv og tid. Billederne er taget fra 2012 -2013, og gengives som refleksioner af en genkendelig, omend intim virkelighed. Det intime opstår i afsøgningen af et nøje kendskab til hjemmets døre, vægge, vinduer, skygger og loft. Og kalder dermed på de erindringer og relationer, som vi alle har til vore egne stedsspecifikke zoner.

rh_002

rh_005

rh_008

Laura Stamer er uddannet arkitekt fra Kunstakademiets Arkitektskole, hvor hun undervejs var udviklingsstudent på Högskolan för Fotografi på Universitet i Göteborg. Stamers interdisciplinære baggrund gør hende til en mester i at indfange lys og rum, der dokumenteres på kunstnerisk, nærmest malerisk facon.

rh_001

– Kit Vatit Jensen

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s