JESPER HELBO

109

JESPER HELBO

– Fotograf
Det tog mig flere omveje at finde frem til fotografiet, men alle havde de en stor værdi. Rejsen startede på KUA, hvor jeg læste Engelsk. Drømmen var at blive oversætter, men da jeg havde kæmpet min BA i hus på 5 år vidste jeg godt, at det ikke var her min fremtid lå. Mine engelskkundskaber fik dog lov til at blive udøvet, da jeg sammen med 3 venner skabte et browser-game ved navn Path to Pelantas. Udover at være spiludvikler var jeg også tekstforfatter og skrev f.eks små eventyr, og andre skønlitteræer tekster.
Det var I denne process jeg opdagede, at jeg havde et kreativt gen. Et gen som havde været gemt langt væk i en barndom/ungdom, hvor jeg brugte al min tid på at spille fodbold, og I et voksenliv, som havde været præget af en søgen efter den rigtige retning.
Dette ændrede sig, da jeg startede på Københavns Film og Fotoskole i Januar 2011. Her fandt jeg hvad jeg så længe havde ledt efter. Et univers som rummede ubegrænset dybde, og som jeg instinktivt følte mig hjemme i. Og her et par år efter er fascinationen og drivkraften mere end intakt. Nu må vi se hvor den fører mig hen…

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s